Anne-Mette Brandt

Resumé

Anne-Mette er udannet Cand. Scient. Pol. fra Københavns Universitet. Derudover har hun en Master i Social pædagogik fra Aahus Universitet, hvortil Anne-Mette har en række efteruddannelser såsom DJØFs toplederuddannelse i offentligt lederskab i forandring, Organisationspsykologi fra DJØF efteruddannelse samt Sociale medier og personalepolitik fra Institut for personalejura

Anne-Mette har mange års erfaring med offentlig ledelse fra børne- og unge-, sundheds-, social- og velfærdsområdet på både kommunalt, regionalt og statsligt niveau. Hertil har hun konsulenterfaring blandt andet fra Deloitte Business Consulting som Senior Manager.

 Anne-Mette har stor praktisk og teoretisk viden indenfor offentlig ledelse, organisatorisk udvikling, bæredygtige forandringsprocesser og implementering samt kommunale strategiprojekter, tværfaglig kvalitetsudvikling samt borgerinddragelse gennem hendes mange forskellige positioner i det offentlige, senest som direktør i Albertslund Kommune med ansvar for Børn, Sundhed og Velfærd. 

I Type2dialog er Anne-Mette Administrerende Direktør og skal være med til at sætte retningen og udvikle virksomheden til gavn for landets kommuner og borgere. 

Anne-Mette Brandt

Administrerende direktør

+45 23 84 69 18
amb@type2dialog.dk